Rijnmond XXL

 

Op dinsdag 7 mei organiseert het WerkgeversServicepunt Rijnmond het Inspiratie event Rijnmond XXL. Wij nodigen u van harte uit om aan dit evenement deel te nemen.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de banenmarkt?

U start in een plenaire sessie van om en nabij een half uur, waar door een inspirerende spreker aan u wordt uitgelegd hoe het evenement werkt.

Na de plenaire sessie kunt u in gesprek met de ruim 80 werkgevers, intermediairs en opleiders. Door met hen in gesprek te gaan kunt u bekijken of er een klik is en of zij wellicht interessante mogelijkheden voor u hebben. Dit is ook meteen uw kans om een eerste indruk achter te laten. Neem daarom uw actuele cv (curriculum vitae) en/of kaartje met contactgegevens mee.

 

Op de Banenmarkt zijn de werkgevers verdeeld in de volgende pleinen:

Hallo Werk Plein (hier vindt u Hallo Werk en de intermediairs)

Zakelijke dienstverlening Plein (beveiliging, zorg, horeca, detailhandel, ICT vindt u ook hier)

Transport & Logistiek Plein

Bouw & Techniek Plein

Zorg & Welzijn Plein

 

 

Aanmelden:

Heeft u interesse in deelname aan dit evenement, meldt u dan direct aan via het aanmeldformulier, deze vindt u links in het menu onder het kopje aanmelden. 

U ontvangt dan na uw aanmelding een email met een QR code, deze QR code scant u bij binnenkomst, waarna u van ons uw naambadge ontvangt. U hoeft de QR code niet per se uit te printen, de QR code kan ook vanaf uw telefoon gescand worden.

Als u niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan het evenement, dan kunt u zich ook afmelden via dit formulier. Afmelden hoeft u niet te doen via de werkmap.

 

 

Informatie en vragen

U treft op de website meer informatie aan over het evenement en voor vragen kunt u terecht op de Veelgestelde Vragen pagina. Staat uw vraag er niet bij neemt dan contact op via de werkmap.

 

 

Graag tot 7 mei in het World Trade Center!

 

Met vriendelijke groet,

De organisatie Rijnmond XXL

 

symposiumregistratie
 symposiumregistratie