Aangenaam on Tour

Wanneer:         Donderdag 21 februari 2019

Tijd:                 Start om 09.00 uur ; inloop 8.45 uur Het programma duurt tot ongeveer 11.15  uur

Locatie:            World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, 3011 AA  Rotterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving)

 

Ontmoet uw toekomstige werkgever

Tijdens deze banenmarkt wordt u op basis van een voorselectie voorgesteld aan ongeveer vijf werkgevers met passende vacatures. De Gemeente Rotterdam zorgt voor een gesprek tussen werkgevers en werkzoekenden. U wordt dus aan een werkgever gekoppeld op basis van kwaliteiten, sociale vaardigheden en persoonlijke eigenschappen.

Wanneer er een klik is, wordt een sollicitatiegesprek ingepland op de locatie van de werkgever.

 

Wat verwachten wij van u

Meld u aan voor deze banenmarkt via het aanmeldformulier op deze site, u vindt deze links in het menu onder het kopje aanmelden.

Er is een gratis bewaakte garderobe waar u uw jas en eventueel uw tas in bewaring kunt geven. Daarnaast vragen wij u meerdere exemplaren van uw cv mee te nemen, deze mag u na de gesprekken uitreiken aan de werkgevers. Een visitekaartje of link naar digitaal cv, mag ook. Wanneer u uw cv achterlaat op aanmelder.nl en het bijbehorende profiel invult, hoeft u geen cv’s mee te nemen. Wij zorgen ervoor dat de geïnteresseerde werkgever toegang krijgt tot uw profiel.

 

Wij wensen u veel succes.

Tot 21 februari in het World Trade Center !

 

eventilo event app
 eventilo event app